Diplomatieke beveiliging

Beveiligers van DNA Security Services kunnen voor een breed scala aan beveiligingstaken worden ingezet. DNA Security Services heeft zich gespecialiseerd in Diplomatieke beveiliging en alle onderdelen die daarbij komen kijken. Van het beveiligen van een ambassade of diplomatieke post tot het leveren van security drivers of CPO’s, maar ook het leveren van veiligheidsplannen en de uitvoering daarvan behoren tot de mogelijkheden. Op dit gebied zijn wij een “one-stop-shop”. Wij nemen graag uw zorgen uit handen.

Onze beveiligers worden intensief opgeleid en hebben o.a. BHV certificering, Traumazorg (EHBO bij ernstige incidenten en terroristische aanslagen) en hebben de opleiding Predictive Profiling (inclusief anti- en contra surveillance) gevolgd. Al naar gelang van de wensen van de opdrachtgever kunnen de werkzaamheden worden uitgebreid met het uitvoeren van een toegangscontrole, het scannen op afluisterapparatuur en het gebruik van X-ray en diverse detectiesystemen welke ook kunnen worden toegepast op inkomende poststukken.

Door ons uitgebreide Internationale netwerk binnen diverse veiligheidsdiensten zijn onze medewerkers altijd up-to-date van de laatste technieken en ontwikkelingen.


Daarnaast worden de beveiligers die werkzaam zijn in de Diplomatieke beveiliging door ons, op frequente basis gescreend. Over de wijze van screenen kunnen wij hier niet teveel uitweiden, maar lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij voor 100% instaan voor de integriteit van onze beveiligers.


Wegens onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook de residentiële beveiliging voor u verzorgen.

20190624_205057_20190916201552316

Object beveiliging

DNA Security Services denkt graag met onze opdrachtgevers mee. Wij kunnen u veel zorgen uit handen nemen.

Naast de reguliere beveiligingstaken en brand- en sluitrondes kunnen wij ook de toegangscontrole uitvoeren, maar ook het controleren van inkomende poststukken d.m.v. x-ray diverse detectiesystemen etc.

Wij kunnen voor of met u diverse veiligheidsplannen en protocollen opstellen. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u tevens voorzien van de juiste apparatuur die hiervoor nodig is zoals camera’s, software en andere middelen.

Uiteraard staan wij 24 uur per dag tot uw beschikking.

Persoonsbeveiliging (Close Protection)


DNA Security Services beschikt over een breed scala persoonsbeveiligers. Hierin kunnen wij 100% maatwerk leveren. Heeft u iemand nodig die u begeleid naar een bepaalde afspraak of is er een direct ernstige dreiging? Wij hebben de oplossing voor u. Voorbeelden zijn bedreigde burgemeesters/ wethouders, diplomaten en Bekende Nederlanders.

Indien noodzakelijk kunnen wij een (Internationaal) team samenstellen wat kan werken in het hoogste geweldsspectrum. Al onze persoonsbeveiligers hebben gewerkt als voormalig SF of bij speciale diensten. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Security Drivers

 

Onze security drivers zijn anders dan een reguliere chauffeur. Zo hebben onze chauffeurs een rijopleiding gehad bij een gerenommeerd opleidingsinstituut in Nederland. Ze hebben kennis van aankomst- en vertrekprocedures en kunnen indien gewenst nauw samenwerken met verschillende overheidsdiensten. Onze security drivers hebben allemaal een opleiding Pre-hospitale traumazorg gehad en zijn bekend met proactieve waarneming.

DNA Security Services beschikt over gepast vervoer voor iedere situatie. Wij kunnen zelfs gepantserde voertuigen leveren met chauffeur indien gewenst.

Profilers / Spotters

Bij een evenement of bijzondere gebeurtenis waarbij een verhoogd risico is worden vaak spotters of profilers ingezet. Hierin kan DNA Security Services u ook van dienst zijn. Door spotters op juiste posities in de buitenring in te zetten kan afwijkend gedrag of veiligheidsrisico’s in een vroeg stadium worden onderkend en kan hier proactief op worden geacteerd.

Onze spotters kunnen een waardevolle aanvulling zijn op uw reeds bestaande of ingehuurde beveiligingsteam.

Sleutelbeheer / alarmopvolging

Sleutelbeheer

Sleutelbeheer is vaak onderdeel van alarmopvolging. Echter heeft niet iedereen behoefte aan alarmopvolging maar wil wel graag dat er iemand ter plaatste kan komen als er technische problemen of reparaties nodig zijn indien u zelf niet aanwezig kunt zijn. Dan is Sleutelbeheer door DNA Security Services een prima oplossing.
Wij bewaren uw sleutels in onze kluis en kunnen, indien noodzakelijk, ter plaatste gaan bij uw woning of bedrijf indien u zelf niet aanwezig bent. 

Alarmopvolging

U kunt de beste alarmsystemen hebben, maar zonder goede alarmopvolging zijn deze systemen vaak waardeloos. En hierin kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Zo kunnen wij niet alleen ter plaatse gaan als er een alarm afgaat, maar kunnen wij ook preventieve rondes maken zowel in als rondom uw woning danwel bedrijf.

Wij kenmerken ons door ons maatwerk. Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Social Security Team

 

Het Social Security Team bestaat doorgaans uit twee beveiligers die in verschillende wijken actief zijn om de leefbaarheid en veiligheid te verbeteren. Dit doen ze in nauwe samenwerking met diverse netwerkpartners zoals politie, gemeente, woningbouwverenigingen, ondernemers en natuurlijk de bewoners zelf.

Zo heeft het Social Security Team zowel een preventieve als proactieve taak. Ze zijn de ogen en oren in de wijk. Ze letten op openstaande deuren en ramen, melden kapot straatmeubilair bij de gemeente, melden mogelijke hennepkwekerijen bij de politie en ondernemen direct actie bij verdachte situaties.

De leden van het Social Security Team zijn stuk voor stuk sociaal vaardig en een kei in het communiceren. Zo zal er regelmatig gesproken worden met de vertegenwoordigers van de wijk, maar ook met de hangjeugd wat in het parkje voor overlast zorgt. Maar ook die mogelijk eenzame oude dame op de hoek wordt niet door ons vergeten.

Het inzetten van Social Security Teams heeft in diverse wijken in o.a. Den Haag er voor gezorgd dat de overlast en criminaliteit aantoonbaar is gedaald.

Op deze wijze kan het inzetten van een Social Security Team een positieve impuls geven aan het bereiken van een veilig en prettig leefklimaat in aandachtwijken.

SUS Team

Het SUS Team vormt in uitgaansgebieden de schakel tussen de horecaondernemers, politie en het uitgaanspubliek. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de taak van het SUS Team onder andere uit het “sussen” van beginnende opstootjes en het opvangen van bezoekers die zijn geweigerd bij een uitgaansgelegenheid. Het SUS Team neemt de geweigerde bezoeker van de horecaportier over zodat de overlast en kans op escalatie snel afneemt en de bezoeker snel zijn weg kan vervolgen. Indien noodzakelijk kan er snel worden geschakeld met de politie en zal de persoon worden overgedragen aan de politie. Door de aanwezigheid van een SUS Team wordt het uitgaansgebied door bezoekers als veiliger en prettiger ervaren.

Van ieder dienstverband worden schriftelijke rapportages opgemaakt welke gedeeld kunnen worden met de diverse netwerkpartners. Op deze wijze kan politie en gemeente snel en actief inspelen op gebied specifieke problematiek.

De beveiligers van onze SUS Teams zijn allemaal opgeleid en goed voorbereid op hun taak. Zo hebben ze allemaal een basis opleiding EHBO incl. Stop de Bloeding, pre-hospitale traumazorg (omgaan met meerdere slachtoffers bij ernstige ongelukken of terroristische aanslagen) en hebben ze een opleiding Pro actieve waarneming gevolgd.

Tevens volgen de beveiligers met regelmaat trainingen waarin omgaan met agressie, weerbaarheid en communicatie uitvoerig worden getraind. Deze trainingen worden verzorgd door ex-politieagenten en IBT docenten.

Zo kan een SUS Team naast een uitgaansgebied ook uitstekend worden ingezet rondom grootschalige evenementen.

Winkelsurveillance

Volgens de meest recente cijfers van Detailhandel Nederland loopt de schade die winkeliers jaarlijks oplopen op tot tussen de 300 en 400 miljoen euro! Zo wordt er niet alleen gestolen door bezoekers, maar ook door eigen personeel.

DNA-security kan u ondersteunen door het leveren van zowel geüniformeerde als niet geüniformeerde beveiligers. Tevens kunnen onze beveiligers u behulpzaam zijn bij preventieadviezen, servicewerkzaamheden en kunnen zij voor u de vaak tijdrovende aangifte afhandelen.

Onze beveiligers zijn representatief, gastvrij en hebben verstand van zaken.

Collectieve beveiliging: Het kan kostentechnisch interessant zijn een samenwerking aan te gaan met de winkeliersvereniging of BIZ. Zo kunt u over een breder vlak de veiligheid in en rond uw onderneming bevorderen. Op deze wijze is er altijd een medewerker van DNA Security Services in de buurt. Wij kunnen samen met u een alarmeringssysteem integreren zodat u snel in contact staat met de beveiliging.

Contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.