DNA Security Services Security Opleidingen

Het is bij DNA Security Services mogelijk om diverse opleidingen te volgen op het gebied van veiligheid. Naast de opleiding tot MBO 2 Beveiliger hebben wij ook beroepsgerichte trainingen. Hierbij kunt u denken aan Port Security Officer, EHBO, First Responder on Scene (TGB medic), Pro-actieve waarneming en nog veel meer! Bekijk hieronder ons aanbod.

Benieuwd wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hier te klikken.

MBO 2 Beveiliger

Het is bij DNA Security Services mogelijk om de opleiding Beveiliger MBO 2 te volgen. Wij werken samen met diverse partijen die ruime ervaring hebben in het opleiden van beveiligers.
Wij zijn tevens een erkend SBB leerbedrijf. Zo kun je naast een opleiding ook stage bij ons lopen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!

ISPS Havenbeveiliger

De cursus ISPS Havenbeveiliger is een cursus van 4 dagdelen, die tot doel heeft gediplomeerde beveiligers te kwalificeren voor beveiligingswerk in (zee-)havengebieden en op de terminals en facilities aldaar. De noodzaak voor kwalificatie vloeit voort uit de ISPS-code en de daarmee samenhangende ‘Havenbeveiligingswet’.

First Responder on Scene

Voor specialisten zoals politie, defensie en beveiligers hebben wij deze 1-daagse FROS cursus ontwikkeld. De cursus is in nauwe samenwerking met ex-22SAS leden en Scotland Yard samengesteld. De cursus kenmerkt zich doordat wij gebruik maken van “lessons learned” in de praktijk door zowel de special forces als de reguliere en speciale politie diensten in Groot-Brittannië. Alle technieken en procedures zijn in de praktijk getest en doorontwikkeld. Hierdoor is deze cursus uitermate geschikt bij extreem geweld situaties, optreden in de hot- & warm-zone en levensbedreigende situaties.

Maar door het volgen van deze cursus kan men ook adequate hulpverlening geven bij bijvoorbeeld ernstige aanrijdingen, een val van hoogte of ernstige actieve bloedingen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan het snel en adequaat handelen middels vaste procedures, triage en het gebruik van onorthodoxe (verband)middelen.

Hostile Environment Awareness Training (HEAT)

Voor wie?
In de hedendaagse uitbreidende Internationale markt zijn onder andere bedrijven, mediateams, (NGO) hulpverleners, petrochemie specialisten en professionals kwetsbaar voor aanzienlijke veiligheids- en politieke risico’s.

De zorg voor de veiligheid van het personeel moet de allerhoogste prioriteit zijn van bedrijven en organisaties die hun werknemers naar gevaarlijke of vijandige gebieden sturen.
Bepaalde veiligheidsmaatregelen, zoals het beperken van bepaalde risico’s tot een aanvaardbaar niveau, kunnen er toe bijdragen dat de werkzaamheden of opdracht succesvol worden volbracht.

Wat is H.E.A.T.?
Hostile Environment Awareness Training of H.E.A.T. training, is ontwikkeld voor bedrijven of personen die gaan werken of reizen in potentieel gevaarlijke of hoog risico gebieden.

De training wordt geheel op maat gemaakt. Onze instructeurs hebben allemaal ruime ervaring in het geven van trainingen en zijn allen in de praktijk werkzaam geweest als o.a. voormalig SF, Militaire Politie etc.

Pro Actieve Waarneming (Predictive Profiling)

Proactive Threat Assessment, a.k.a. Predictive Profiling. Door Proactieve waarneming het dreigingsniveau kunnen bepalen.

Onze methodiek “PTA/THW” voor het proactief vaststellen van een dreigingsniveau is uniek. Dit komt omdat wij niet 1 vastgesteld systeem aanbieden dat voor elk doel toepasbaar dient te zijn. Iedere opdracht of doelgroep vraagt om een eigen op maat gemaakt samengesteld systeem.

Onder ons aanbod valt uiteraard ook: Counter Surveillance Recognition, Surveillance Detection, Profiling.

Wij onderscheiden ons door alleen “bespoke” werk te leveren door een “Threat Intelligence Report” op te stellen. Aan de hand van dit rapport wordt samen met de opdrachtgever de benadering bepaald.

Contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.