Diplomatieke beveiliging

Beveiligers van DNA Security Services kunnen voor een breed scala aan beveiligingstaken worden ingezet. Een van onze bijzondere vaardigheden is Diplomatieke beveiliging.
Onze beveiligers worden intensief opgeleid en hebben o.a. BHV certificering, Traumazorg (EHBO bij ernstige incidenten en terroristische aanslagen) en hebben de opleiding Predictive Profiling (inclusief anti- en contra surveillance) gevolgd.
Al naar gelang van de wensen van de opdrachtgever kunnen de werkzaamheden worden uitgebreid met het uitvoeren van een toegangscontrole, het scannen op afluisterapparatuur en het gebruik van X-ray en diverse detectiesystemen welke ook kunnen worden toegepast op inkomende poststukken.

Door ons uitgebreide Internationale netwerk binnen diverse veiligheidsdiensten zijn onze medewerkers altijd up-to-date van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Daarnaast worden de beveiligers die werkzaam zijn in de Diplomatieke beveiliging door ons, op frequente basis gescreend. Over de wijze van screenen kunnen wij hier niet teveel uitweiden, maar lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij voor 100% instaan voor de integriteit van onze beveiligers.

Wegens onze uitgebreide ervaring kunnen wij ook de residentiele beveiliging voor u verzorgen.

Comments ( 0 )

Laat een opmerking achter